Nya vänner

I morse sov jag länge och sedan åkte jag upp till centrum och köpte fiskar! Sebror till ciklidakvariet, några nya platy till stora och guldbarber till lilla. Jag tror det kommer bli jättebra och platysarna har väldigt fina färger, jag ska visa någon dag. 
 
Nu är Hannah här och vi ska ha lite stilla hemmafirande av nyår, och därför blir det ingen mer uppdatering idag. 
 

Födelsedagsfirande för Hannah

Efter att jag tagit mig hem från stallet fick jag snabbt duscha och göra mig anständig, min fina vän Hannah fyllde nämligen arton år och jag skulle till henne för att fira! Vi var ett gäng som begav oss mot bagarmossen för att fira och där var det födelsedagsmiddag. Några timmar förflöt med god mat, tårta, musik och massa snack, och när klockan blev mycket följde jag med Hannah hem och sov där. 
 
Dagen efter sov vi till nio, en del av hennes släkt skulle nämligen komma då hennes syster skulle resa bort en längre tid. När de åkt begav vi oss mot Farsta centrum för lite shopping och fika. 
 
 
Jag var hemma vid sex och halv sju åkte vi mot farmor för att fira Affe som fyllde år. När vi väl var hemma var jag tröttare än på länge, jag hade nämligen inte sovit mycket natten innan. 

Lördagens stall

Jag har haft några dagar fulla med händelser och inte haft tid att ägna tid åt datorn, och det har jag egentligen inte nu heller. För att inte få allt för mycket att skriva sen skriver jag ändå några rader. 
 
I lördags jobbade jag till ett och sedan skötte jag om Silver till tre. Jag testade grimman jag köpt till henne och hon blev riktigt söt i den. Nu är det bara att hålla tummarna för att hon får behålla den. Förövrigt var hon sötsöt, mysig och go. 
 
Upp