Ridpass och skötardag

Jag fick rida Napasche idag, en häst jag red väldigt mycket för ungefär ett år sedan. Mycket har hänt sedan dess, och det gick inte i närheten så bra som då. Stel och spänd, så var det för det mesta, men under vissa stunder kändes han lika fin som han "brukar". Speciellt en galopp blev riktigt bra och han blev precis lika fin som jag mindes honom, och även några delar i skritten och traven men ja.. Överlag var det bara stelt och spänt.

Skötte om finaste Silver också som var sötsöt. Lite väl leriga ben som inte var mycket att göra åt, men annars var hon ren och fin. Hann pyssla rätt mycket idag, mycket för att vara onsdag, och det var mysigt. Mysigast är alltid stunden efter ridningen när det är lugnt och tyst i stallet. Underbart.
 

"Tjuvstart"

Jag har tänkt vänta med att höra låtarna från Popcorn tills jag får mitt exemplar av skivan (om två veckor om jag har tur, hoppashoppas), men jag kan inte vänta med att höra Aiba's solo tills dess. Det har legat ute på youtube några dagar, men jag har klarat att hålla mig till skivan släppts men nu, nu ska jag lyssna.
 

Vattenpölar och blöta skor

Jag och Lalli var nyss ute på en hundpromenad och jag kunde inte låta bli att trampa sönder all is på vattenpölarna, vilket resulterade i väldigt blöta och leriga skor. Mina nytvättade byxor har också sett bättre dagar, hehe, och det var väl inte det smartaste jag gjort men äh.. Jag hade lust med det.
 
 
Jag sitter och funderar på hurvida jag ska dra mig iväg till stallet tidigt, så att jag är där redan fyra, eller om jag ska satsa på att vara där vid fem som vanligt. Det lockar att åka dit tidigt och ha mycket tid med Silver, men samtidigt rider jag inte förrän sex och det är rätt kallt ute. Problem, problem, problem.
Upp