Pan(i)k

På fredag går tåget till Göteborg, och imorgon ska de sista sakerna införskaffas.
En hårborste står på handlingslappen, tillsammans med en bikiniunderdel till den överdel jag köpte för 30kr igår. Jag tvekar starkt på att jag kommer bada, och mitt tvivel är ännu större på om det någonsin blir utan en tshirt över (vilket betyder att jag egentligen kan köpa vilken ful och omatchande färg som helst på underdel) men äsch, jag kan väl försöka iallafall.
 
Pengarna är mitt stora problem just nu, hur jag än vrider och vänder på det räcker det inte. Jag får med handen på hjärtat erkänna att det är mitt eget fel, den senaste månaden har det gått allt för många tusen till mina akvarium, men det är lätt att vara efterklok. Anna blir därför min räddare i nöden när det gäller skimmelschampo, hon ska nämligen besöka Ullared och har lovat att hålla utkik efter det åt mig. Där kommer jag billigt undan, hoppas jag! Sedan är det stopp på både hästshopping och fiskshopping, och förmodligen på klädfronten också. Allt som finns med på min "att köpa lista" innan jag får pengar igen (i september, hehehe) blir lite arafesgoods, deras nya skiva när nu den släpps samt ett par billiga dvder. Hur det nu går med den saken, hehe.
 
Anna, i två av de extremt fina frisyrer vi underhöll oss med att skapa på en håltimma. Stylister nästa? Haha

Regn

Efter så många dagars sol och värme var det nästan skönt med allt regn som föll idag.
Att jag dessutom för en gång skull tog mig in i ridhuset gjorde det inte direkt värre, och det var riktigt skönt att rida där inne efter flera veckor på utebanan. Tror dock jag lär fortsätta där ute, det är så mysigt att rida i det fria, men det är ju skönt med ett alternativ vid dåligt väder. Fanns det bara speglar där ute skulle min lycka vara gjord.. Haha! Dagen till ära körde vi ett lite hårdare pass, vi har nog tagit det lite lugnt i ett par veckor på gund av att jag varit bortrest och att det varit varmt. Nu är det hårdkörning som gäller igen, för oss båda två!
 
Jag var inte ensam i ridhuset, vilket resulterade i att fröken häst inte var fullt så fokuserad på mig som jag hade velat. Vi började lite segt och inte alls bra, men mot slutet kändes det bara bättre och bättre och vi kunde avsluta nöjda. Mycket galopparbete körde vi på, för det är jag ju så dålig på och behöver träna på, och det gick högt över förväntan, haha! Imorgon väntar ett pass i ridhuset/på ridbanan igen, och då hoppas jag på lite bättre fokus från början så att vi kan jobba lite vidare.
 
Mitt största problem idag var dock hur jag skulle få ner alla mina "måste ha med mig-saker" i väskan. Det tog nog fem-sex ompackingar innan jag äntligen lyckades dra igen dragkedjan, haha! Problemet är tyvärr inte löst för det, både skimmelschampo och balsam ska införskaffas till min samling och hur det ska gå vet jag inte riktigt.. Haha.
 

Tryckande värme

Fy, vilket väder det är där ute!
Idag har jag inte hunnit utanför dörren, men igår spenderade jag många timmar i stallet och jag trodde nästan att jag skulle dö. Så varmt och tryckande, usch. Det blev en lättare tur i skogen där jag fick sällskap, alltid mysigt. Hästen var fin och glad, förutom någon gång när alla flygfän blev lite för mycket, haha. Flugsprejen var slut så idag ska jag iväg och köpa ny, och känner jag migsjälv rätt är risken stor att något annat slinker med.
 
Idag ska jag göra något jag tänkt göra i flera år; Anmäla mig som blodgivare! Den största anledningen kanske är att jag vill veta min blodgrupp, hehe, men jag har alltid tyckt att det är en bra sak så varför inte? Idag blir det bara blodprov, och sedan får vi se hur långt mina värden räcker eller om jag får börja stoppa i mig tillskott. Med tanke på min oallsidiga kost så är jag lite tveksam, hehe, men samtidigt lever jag och mår bra så äsch, vi får väl se! Jag kommer dock vara rejält nervös när svaret kommer, om vi tänker blodgrupp. Jag har i flera år trott att jag är b och det är väl förmodligen det jag är också, men jag hoppashoppashoppas på något annat.. Jag vill inte vara en b haha!
 
Nedräkningen har börjat tills Blåkulla (och skolan, fy) börjar igen, och frågan är hur
tusan det blir med ridning då..
Upp