Långa dagar

Vissa dagar är längre än andra och jisses, nu har jag haft ett par riktigt långa dagar.
Under början av veckan gick jag och blev mysigt förkyld, och när onsdagens skoldag var slut mådde jag som sämst. Därifrån har det bara backat och jag mår inte allt för dåligt längre, iallafall inte om man bortser från den där jäkla hostan. Halva torsdaden spenderade på praktiken med blandat arbete och ridning innan det var dags att bege sig till globen för att se på smygpremiären av horseshow. I ett par timmar såg vi på både inledning och avslutning samt lite blandad hoppning, och sedan var det dags att åka hem och sova några timmar innan det var dags igen.
 
Fredagens försra show började halv elva på morgonen och den sista slutade efter elva på kvällen, så lång tid spenderade jag på min lilla hårda plaststol i globen. Nåja, jag bytte stol till varje föreställning och visst fanns det kortare pauser med mat och mässa, men det blev mycket sitta och titta. Kul hade vi ändå, mycket bättre än en vanlig skoldag haha, och även fast det blir lite långtråkigt ibland var det kul att få se alla delar under dagen. De två första showerna, som innehöll dressyr, islandshäst och hoppning stod skolan för och när det var över, vid halv sex, mötte jag upp min syster för att äta innan sista showen. Finns det något mysigare sätt att fira in julen på?
 
Igår kom jag hem sent och idag blev det upp tidigt för jobb. Inte bara vanligt jobb utan heldag dessutom, och usch så kallt det varit idag! Nu är det lördagskväll här hemma, äntligen en ledig kväll med en fri dag efter, och jag ska hålla mig vaken så gott jag kan. Imorgon är det akvariedag och innan det planerar jag att sova mig otrött. Imorgon är det dessutom första advent och det ska adventpyntas här hemma, mysigt värre!
 
Mitt under torsdagskvällen jämfört med mitt under fredagskvällen, lite skillnad i folk!

Händelselöst

Efter en helt händelselös dag ska jag snart gå och lägga mig.
En gång under dagen var jag utanför dörren och följde med Lalli och handlade men annars har dagen spenderats med ingenting. Akvariedag var det inte och det var nästan lite skönt, jag är trött! Något annat som var väldigt skönt är att jag inte pluggat alls under dagen, och det inte riktigt lika sköna är att jag verkligen borde ha gjort det. Jag har möjligtvist en redovisning imorgon som jag inte är redo inför, men just idag verkar jag inte riktigt bry mig. Imorgon lär jag väl ha panik istället haha!
 
Det var ett par veckor sedan vi senast var i skolbyggnaden, förra veckan var vi nämligen ledig de dagar vi brukar vara där. Dagens största problem lär bli vad vi ska äta till lunch, efter två och ett halv år börjar vi nämligen få slut på idéer, och även fast det är min längsta dag i skolans byggnad antar jag att dagen kommer gå fort. Sedan är det dags att bege sig till stallet för lite silvermys och där någonstans har väl vardagens alla rutiner börjat igen. Riktigt som vanligt blir det dock inte, på fredag är det horse show som gäller hela dagen och på söndag är det första advent. Mys på hög nivå!
 

Lång dag

Dagen igår blev lång, riktigt lång, och därför är det rätt skönt att ha en riktigt ledig dag idag.
Dagen började med jobb, och direkt när jag slutat skötte jag om Silver i en timma innan det var dags att bege sig bort på cirkus. Jag hade tur och fick samåka med en annan i personalen, och kunde därför åka direkt från stallet in till stan. Väl framme såg vi på cirkus i två och en halv timma innan det var dags att bege sig hem i det sjukt kalla vädret igen, och även här hade jag tur att få skjuts. Någonstans under tiden kom även mina kära vänner och jag på att vi skulle ut under kvällen, så jag fick skynda mig hem för att duscha och sedan kasta mig ut i världen.

Först blev det ett snabbt stopp hemma hos Hannah för lite fixning och sedan drog vi ut på stan. Vi slutade på victoria, och oj så mycket folk det var! Dansgolvet var så fullt att det knappt gick att dansa, haha, och vi hade kul under kvällen. Inte blev det sämre av att Lalli och jag precis hann med en nattbuss och slapp stå och vänta i kylan, och väl framme i handen klädde vi på oss allt vi hade för att överleva hem. Det är alltid svinkallt att åka hem på natten, och nu när vi går mot vintern är det helt olidigt, haha!
 
Upp