En riktigt jäkla bra dag

Ni kan inte förstå hur skönt det var att sova idag!
Klockan ringde varken fem eller halv sex, utan jag kunde fridfullt sova enda till halv sju. Visst hade jag gärna sovit längre, men jag fick inte den där hopplösa känslan som fanns där under hela förra veckan. Nu känner jag mig redo för en vecka full med skola och stall, och annat kul ska också hittas på. Praktikveckor i all ära men nä, det är skönt att vara tillbaka till rutinerna.
 
Efter skolan ger jag mig förmodligen av till Blåkulla direkt. Måndagar är bra på så sätt, jag kan åka dit både direkt och på kvällen och kan nästan vara helt säker på att hon står inne, underbart. Onsdagar och torsdagar är värre, då får jag chansa och gissa och turen verkar aldrig vara på min sida. Speciellt kallt är det inte idag, hela sju plus är det ute, och har vi tur håller regnet sig borta också. För en gång skull ska jag ha en riktigt jäkla bra måndag och imorgon är det dags för en riktigt jäkla bra tisdag!
 

Varför sova när man äntligen har tid?

Min sovmorgon gick det lite sådär med imorse, jag vaknade nämligen klockan sju och kände mig piggare än på länge. Istället tog jag en välbehövd dusch innan jag skrev en uppsats som ska in under veckan. Någon lektionstid har vi inte fått och hade inte min vän Anna påmint mig hade jag missat den helt, inte kul. Tråkig var den och jag är glad att den äntligen är avklarad. Eftersom jag varit så duktig och pluggat så bra (hahaha) tog jag mig sedan iväg till djuraffären och köpte tre pakistanbotia som ska hålla den andra sällskap. När jag köpte den förra veckan fanns det bara möjlighet att köpa en, men nu har den fått sina vänner och de gör sig riktigt fint i akvariet.
 
Efter lunch gav jag mig iväg in till stan för lite shopping tillsammans med Lalli. Några inköp för mig blev det inte, jag har inte ens hundra kronor på kortet och har mina "skulder", men Lalli hade pengar nog att köpa vad hon ville. Mest tid ägnade vi åt att hitta den perfekta höstjackan till henne och jag tror faktiskt att vi lyckades; Den var både snygg och billig! Förutom det köpte hon ett par tröjor innan affärerna stängde och vi drog oss hemåt med löftet om att fortsätta shoppingen en annan dag.
 
Lalli och hennes hund under en promenad förra sommaren

Trött

Imorgon ska jag sova riktigt, riktigt länge.
Jag är så otroligt trött på att gå upp tidigt efter den här veckan, och jag är trött i kropp och huvud och tja.. Jag är trött på allt haha! Veckan har varit sjukt lång och sjukt intensiv, och även fast jag brukar säga att jag trivs mer på praktik än i skola (vilket ofta är sant) så är jag glad över att det är skola nästa vecka. Vi har haft kul, Mila och jag, och vi har jobbat på fast än vi både frusit och varit trötta. Nu får vi ladda om krafterna till på torsdag när det är dags igen, och då tror jag vi är lite mer taggade båda två.
 
Idag är det jobb som gäller och jag såg till att lägga mig tidigt igårkväll för att orka upp när klockan ringde. Nu sitter jag här, mer eller mindre pigg, och redo för en dags jobb. Eller tja.. Riktigt redo är jag väl inte än, haha, utan först ska jag ta på mig mänder med kläder så att jag håller värmen under dagen. Förmodligen blir det inte en allt för lång stund i stallet i eftermiddag, jag känner på mig att jag inte kommer vara lite trött då, men ett par timmar borde jag kunna pyssla med söttjejen ändå. Nästa vecka laddar vi om och kör på riktigt, och det ska bli väldigt skönt.
 
Upp