Vårdag

Imorse sov jag enda till halv nio och vaknade till en underbar vårdag.
Skoldagen började sent med hopplektion för en extern tränare och det hade inte kunnat gå sämre. Jag fick den enda häst jag verkligen inte ville rida och den häst som det gick så himla bra med förra veckan blev utdelad till någon annan, suck! Alla fick lite konstiga hästar tilldelade, de flesta hästar de aldrig suttit på, så just den delen hade väl kunnat vara bättre planerad. Ny dag med nya tag blir det på nästa veckas ridning, när det är dags för gammal hederlig dressyr.
 
Eftermiddagen blev dock betydligt bättre när vi fick tillbaka ett stort prov jag var säker på att jag inte klarat, och istället upptäckte att jag hade fått med mig bra med poäng. Det var starttecknet för det riktiga stora provet som är om en tre veckor, och även fast jag inte tror att jag kan klara det är jag redo att försöka. Kanske har jag turen på min sida, plugga tusan kommer jag behöva göra iallafall och jag börjar på söndag. Kommer väl gå sådär, haha, med allt annat plugg som ska göras. Den 4 juni tar jag iallafall studenten och alla som vill är välkomna att se på när jag snubblar ut i klackar, bara jag får något roligt eller tråkigt att hänga runt halsen haha.
 
Emilia och hennes favorithäst, visst är de fina tillsammans?

Torsdag

Nyduschad och trött sitter jag och förbereder mig för att åka till stallet. Det kändes lite väl dumt att duscha innan stallet istället för efter, men å andra sidan har jag bara ridning imorgon så då gör det inget om jag luktar lite Silver. Fröken fäller förresten för fullt just nu och är en lika stor smutsgris som vanligt, igår spenderade jag nästan två timmar med att bara få henne lerfri. Mysigt är det såklart, men jag önskar att hon kunde rulla sig iallafall lite slarvigare haha.. Jag hoppas att hon såg finare ut idag iallafall, eftersom jag kommer dit först efter att lektionerna är över och hon har gått.
 
Det kanske bara är sista veckan i mars, men herregud vad lite det är kvar av skolan! Dagarna springer iväg och de sista stora projekten i skolan har eller ska startas upp under kommande vecka, och samtidigt har alla halvt panik inför studenten. Mössan är fixad för min del och skorna också om jag har tur, och då gäller det alltså bara att hitta en klänning jag kan visa mig ute i. Inte lätt alltså, men det måste gå. Studenten kräver en klänning och jag tänker inte ge upp, allt ska bli perfekt haha. Bilder får ni nog inte förrän på dagen till ära eller kanska på mösspåtagningen, jag passar nämligen inte alls i mössa och fastnar därför inte på bild.
 

Måndag, fina måndag

Graderna kanske står på minus, men nog tycker jag att det ser ut som en fin dag där ute!Måndagmorgon var det dags för igen, och dagen ser precis ut som vanligt. Vid åtta ska jag bege mig till skolan och vid två ska jag bege mig hemåt igen, och där emellan ska jag försöka hitta på något kul att äta. Just nu är fantasin på minussidan och det blir mest samma sak varje dag. Förra veckan åt jag jordgubbar tre av tre dagar, kan det bli mysigare? Jag hoppas på att de ska ha ett lågt pris på dem denna vecka med men haha, sådan tur lär jag nog inte ha.
 
Vill ni veta något jag upptäckt förresten? Jag går upp för tidigt! Eftersom jag tvärt slutade platta håret när sportlovet trädde i kraft och sedan aldrig började igen har jag alldeles för mycket tid över på mornarna, och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra haha. Antingen ställer jag om alarmen och får sova en halvtimma längre, eller så inser jag att mitt hår inte funkar vilt och att jag borde börja platta det igen.. Haha!
 
Upp