Så kan det gå

Här sitter jag och skrubbar sand, när alla andra är på kryssning och festar.
Det blev som det blev den här gången, med fel datum på fel ställe och jag får istället dra med mig ett gäng ut i helgen. Hälften kommer väl dissa oss, de lär behöva vila upp sig efter 23 timmars fest, men ett litet gäng blir vi allt iallafall. Klackarna kan jag fortfarande inte bära och några kläder att ha har jag inte heller, men kvällen blir vad man gör den till och vi ska ha kul!

Idag är en kanske inte riktigt lika kul dag. Skolan slutade som vanligt vid den pinsamma tiden tio i elva, och jag drog mig hem för lite lunch innan jag promenerade bort till sötsöt. Blåkullavägen var långt ifrån kul idag, svinkalla vindar åt alla möjliga håll, och jag var minst sagt frestad till att stanna hemma. Väl där var vi utan problem, jämför med ute var det varmt och skönt i stallet och sötis var på bra humör, precis som jag. Inte lika glad är jag kanske nu, när gruset jag tvättar till ett akvarium vägrar bli rent. Efter en fyrtio tvättar önskar jag att första omgången kunde bli klar, jag har en femton kilo kvar som är lika smutsig och ett tålamod som snart är obefintligt.
 
Iallafall(!) så kom jag inte hit för att klaga (utan för att jag hade tråkigt, hehe) och det ska jag inte heller göra nu. Mina akvarium hinner aldrig bli tråkiga innan jag får ett nytt sug igen, och nu planerar jag förfullt. Igår spenderade jag någon timma med att skriva ner och jämföra optimala förhållanden i t.ex. temperatur och pH-värde för mina kära fiskar, och testarna jag gjorde sedan stämde tack och lov överrens! Det stora ska med lite tur snart vara fixat och sedan ska det startas upp igen, och om kanske en månad är det dags att dra igång gamla akvariet igen. När det sedan blir dags för malawisarna.. Åh, jag kan knappt vänta!
 
Gammal bild på när nya precis var igångsatt och rothelvetet flöt, haha!
Upp