Allt om ingenting på en dag som denna

Regnet öser ner och jag ser inte fram emot att försöka ta mig till tåget utan att se ut som en dränkt katt. Hade vi börjat "vanlig" tid hade jag nog kunnat få skjuts till pendeln och slippa gå i regnet, men idag har vi en onödig sovmorgon till klockan tio och jag orkar inte sitta i skolan flera timmar för tidigt. Fast egentligen gör det mig inte mycket att regnet vräker ner, problemet är bara att jag inte vill att min underbart fina väska från Arashi BW tour ska bli blöt, och därför måste jag försöka klämma ner allt i min gamla, lilla väska haha.
 
Jag har alltid älskat fredagar och jag har alltid längtat till dem, men med schemat vi har nu går lite av det bort. Vi slutar nämligen fyra och då är jag inte hemma förrän efter fem. Visst, det är egentligen inte speciellt sent men just fredagar orkar jag inte med sådant, typ. Fast egentligen är det en rätt lätt dag, en rätt okej dag, med bara en lektion som jag inte alls vill ha, och jag tror dagen kommer gå snabbare än möjligt. För det är trots allt fredag, äntligen fredag, och på fredagar är allt möjligt.
 
Nåja, det är ändå en bra dag såhär långt och lite regn gör väl ingen skada, och med ett glatt humör kan jag väl klara mig genom en lång skoldag. För att jobba upp ett ännu bättre humör ska jag lyssna på lite musik och ha det bra innan jag måste sätta igång med livet igen.
 
Subarashiki Sekai.. Kändes bara så rätt just nu. Dessutom stämmer det, och just nu är jag på ett himla bra humör även fast regnet regnar där ute. Inte gör det mig något, egentligen.
Upp