Lekdag på ryttarstadion

Igår var vi på ryttarstadion och lekte mellan 08.30-15.00. Det var som en slags ridavslutning för alla klasser, och som vanligt valde vi att ta det på allvar och hela klassen kom dit utklädda till militärer. Med mascara målade vi ränder på kinderna och satte blad i håren, och vi hade roligt, enda tills det var dags att tvätta bort allting.
 
Det var, som de flesta vet, väldigt varmt och soligt igår. Därför var det inte allt för smart att gå runt med svarta sträck på kinderna, vilket jag upptäckte när jag skulle tvätta bort det på kvällen. Istället för svarta sträck har jag nu vita sträck på kinderna, där solen inte nått, och nej, det var inte riktigt planerat. Under en, vad jag hoppas är väldigt kort, framtid kommer jag nu gå runt och vara randig.. Haha, fy.
 

Solig dag

Idag fick jag min sista praktikdag avklarad, och det kommer kännas konstigt att inte längre bege sig dit på tisdagar. Jag har lärt mig massor under året där och det har varit riktigt kul, även fast stallarbete är tufft.

Dagen förflöt på som vanligt utan några stora problem. Det är så mysigt när hästarna börjar gå på gräs, sommarkänslor till max och trevliga minnen med det, underbart! Vid ett red jag ett pass på Balett, och även fast det inte gick lika bra som förra veckan var det roligt. Vi fokuserade mycket på bakdelsvändningar och det var någonting jag hade svårt att få till, mina hjälper blir inte tillräckligt tydliga, starka och tja.. korrekta, haha! Det är alltså något jag får jobba på, tillsammans med en massa andra saker.
 
Det har varit strålande sol hela dagen, men när jag kom hem vid sextiden var den tyvärr inte kvar, och mina planer om att gå ut och sola fick ställas in. Istället planerade jag sommaren lite kort, jag och Lalli planerar nämligen att vandra lite i sommar och håller på att kolla upp olika vandringleder. Jättekul ska det bli, att komma ut i naturen och promenera i någon vecka.
 

Rekord

Igår tog jag nytt rekord, och pluggade i 10 timmar.
Hur det gick till, kanske ni undrar, och det undrar fakiskt jag med. Jag började plugga vid elvatiden och skrev först en uppsats i samhällskunskap innan jag gick vidare till att skriva en biologiuppsats. Efter det slog jag upp matteprovet och gjorde två sidor hemuppgifter innan jag tog tag i dagens största uppdrag; Räkna klart kapitlet inför provet. Vid niotiden la jag ifrån mig boken, inte mycket klokare än tidigare men väldigt tröt i huvudet.
 
Idag har jag därför haft en slapp dag, jag är ju klar med allting! Startade morgonens två lektioner med att istället räkna matte, och jag fick några till tal avklarade. Efter lunch var det sedan dags att få provet avklarat, och se sista timmarna på skoldagen spenderade jag på att se på Mikeneko Holmes no Suiri. Jag skäms nästan lite över att jag inte sett klart det än, men eftersom det inte är textat tar det ett tag. Det är nämligen inte alla dagar jag orkar se på en story utan att fatta ett ord av vad de säger, haha! Hängde med rätt bra i storyn ändå tyckte jag, tack vare att jag sett ett par tidigare avsnitt med text och tack vare att man förstå mycket av att bara se vad som händer.
 
Som jag sa tidigare har jag nu i princip pluggat klart för läsåret, och om det känns skönt! Nu behöver jag inte ställa in någon mer stalldag (förutom på torsdag, då jag har min sista examinering) och kan även närvara på skötarridningen som hålls på lördag, härligt. Äntligen är terminen nästan slut och sommaren här, och det kunde faktiskt inte kännas skönare.
 
Upp